Niet bekend Feiten over auto chippenDe lijst is veelvuldig bijgewerkt met andere modellen. Mede het omvangrijke reeks tuning-bestanden het wij geregeld ontwikkelen kan het desalniettemin voordoen het wij niet alle modellen en motoren vanwege BMW in onderstaande lijst beschikken over opgenomen. In het geval u het ontwerp aangaande BMW dat u zoekt niet tegenkomt, neemt u dan ook vervolgens aanraking betreffende ons op.

Als genoeg service verlenen wij een gelegenheid de auto op locatie te tunen. Volmaakt voor autobedrijven , drukke ondernemers ofwel klandizie die lastig ons dag vrij kunnen nemen.

Vanwege marketingredenen wordt binnen een montuur auto steeds vaker dezelfde motorfiets betreffende verscheidene vermogens afgeleverd en kan zijn enkel het motormanagement anders. OEM-tuning noemen wij het. Als voorbeeld geef ik op deze plaats een Volvo 2.4D 5-cilinderdiesel betreffende 163pk en 340Nm. Deze is identiek met de D5 met 185pk en 400Nm, maar “gedowntuned” tot een lager vermogen en daarom veilig te tunen tot zijn “oorspronkelijke” vermogen.

In tunen geloof je wel doch moeiljker kan zijn wie dit beslist vanwege je daar waar kan produceren, aangezien daar bestaan daar in overvloed welke zichzelf voordoen wanneer tuninggespeciallist maar weten tenslotte slechts maar op welke manier jouw zakken dien vullen.

Het betekent dat we bonussen gratis ons update doen aangaande de chiptuning software, als uw autodealer een software update doet, waardoor onze chiptuning software is geformateerd. Op die methode u dan ook blijvend plezier hebben met een voordelen met mercedes chip tuning.

Tussen verschillende een ombouw van 118d naar 120d of betreffende 116i naar 118i. De eigen M3 met een E36 generatie is aangewend teneinde circuitafstellingen op te ontwerpen. Die auto kan zijn immers buitengewoon geliefd tussen drifters en circuit rijders.

Hetgeen ons zijdezachte power kan zijn erheen gekomen. Brandstof verbruik daalde de allereerste rit meteen betreffende 10%! Je ben bij een indruk .

Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als handwerktuig, diagnose hardware en tuning hardware.

Heel wat kennis en expertise is dan ook noodzakelijk vanwege moet je zien tunen. Zoals jouw op deze plaats aan ons mag bekijken bezitten wij aan ons team het al jaren in het vak zit. Hierdoor weten we hetgeen we op een veilige methode uit je auto mogen halen.

Mits persoon een veilige adres voor me beseft, laat het me doch weten. “De tunerspeciallisten zelf hoefen niet te reageren” ,omdat reclame produceren mogen we ieder.

Meer vermogen Aanvullende bronnen en ons hoger koppel met de allerhoogste betrouwbaarheid en een gunstig verbruik. Geraffineerd en altijd kracht wegens handen. Motoren produceren, er kan zijn BMW goed in. Wij zetten een puntjes op de i en vervaardigen met chiptuning je BMW helemaal af.

Stage 3 met de chiptuning houdt in het er geen lichamelijke aanpassing plaatsvindt, doch ons wijziging op een standaard ECU.

Een motorfiets is aangestuurd via een motormanagement/ ECU. Daarvan verbeteren we een fabriekssoftware middels chiptuning.

In een loop der tijd raakt ieder roetfilter verstopt. Het antwoord hiervoor is het wegschrijven aangaande foutcodes in de Mercedes ECU. Zo heeft u dan ook nimmer meer roetfilter problemen voor Mercedes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *