Een geheime wapen voor auto chippen– Jaguar V8 betreffende zo’n 300pk, geraakte me niet voorbij anti die snelheid tevens. Ik reed op 2de rijvak…

Bij reparaties mogen we zelfs een beveiligde onderdelen aangaande de ECU (een pc betreffende je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in een pc met te passen

Vervolgens lezen we de software betreffende de auto uit, en vervaardigen we er ons reservekopie over. De statistieken worden via onze inhouse BMW chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over ons chiptuning database en zal de software over uw BMW auto hiermee vergelijken.

Hallo Schepers Bart Ik heb deze problem verder gehad met mijn Mb220cdi. En die is ook niet getuind. Dez probleem gaat met ten tijd erger gaan worden en moet jouw almaar voorbij de autoweg stoppen en opnieuw starten.

Voor turbomotoren mag het, mits echt volbracht, helemaal meer vermogen en een snellere ‘driveability’ opleveren. Alang te optimistische claims aan vermogenstoename behoren te immer kritisch worden bekeken.

Mercedes chiptuning kan zijn in feite de eenvoudige term vanwege motormanagementsoftware-optimalisatie over een Mercedes. Heel eenvoudigweg gezegd draait dit om het aanpassen aangaande de aansturingssoftware aangaande het voertuig, waardoor de motor in staat kan zijn teneinde snellere prestaties te afleveren. Wegens professionele Mercedes chiptuning raakt u dan ook bij ons altijd van harte welkom. 

In dat geval moet je terug naar de tuner om de auto te laten hertunen. Het gebeurt dikwijls kosteloos, doch wanneer daar veel werk mee gemoeid kan zijn (bdm-tuning bijvoorbeeld) dan wensen zijn de tuner daar nog immers eens een vergoeding vanwege vragen.

je heb zelf en bmw 120d 177pk en me Onze website neefje heeft en seat leon tdi 140 pk welke reed je zeker hele maal straat logies. ma deze heeft em meteen gechipt na 170 pk en nu is et gwn iemand die en btre start vervaardigd welke wint.

 waarden. Een ontwikkelde tuning kan zijn afgesteld op geregeld toepassing en wij behouden iedere keer ons betrouwbare marge. De motorfiets wordt ook niet maximaal belast. Dit gehele ontwikkelingsproces kan weken in beslag nemen.

Vaak benutten chiptuners een rollenbank teneinde dit vermogen vanwege en na chiptuning te meten. In de onderstaande video zie je bijvoorbeeld een BMW 118d op de rollenbank die getuned kan zijn via ons Franse tuner.

Ja, omdat jouw voor chiptuning zorgt een efficiëntere verbranding in een motorfiets Reduceer jouw tevens dit brandstofgebruik. Dit auto BMW Kom meer te weten chippen mag brandstofverbruik tot immers 15% beperken! Het is enkel ook niet aangaande inzet als jouw na het chippen jouw rijstijl aanzienlijk veranderd.

Betreffende diagnose apparatuur kalibreren we de gevraagde chiptuning nederland en geleverde waarden aangaande de turbo en het inspuitsysteem. Terwijl een ingenieurs een software verbeteren, behouden we op een testbank de injectie, inspuithoeveelheid, brandstofmengsel, turbodruk en in- en uitlaattemperatuur nauwkeurig in een gaten.

Dankzij de jarenlange ervaring, high tech hardware en specifieke studies ogen we borg een professionele hoogwaardige chiptuning.

Andere redenen wegens Mercedes om de auto niet te afleveren met het maximaal haalbare vermogen kan zijn mede wereldwijde regelgevingen en om de motoren wereldwijd in een markt te mogen zetten buiten productielijn te behoren met te behoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *